Proizvod namjenjen svima koji žele da zaštite stolariju, a pritom da dobiju izuzetnu zvučnu, svjetlosnu i toplotnu izolaciju. Ugradjuju se na sve tipove stolarije bez ikakvih problema, a u zavisnosti od boje stolarije mozete staviti roletne iste boje cime dobijate izuzetan estetski efekat. Lajsne se izradjuju od plastike ili aluminijuma (zavisi od vaše zelje) dok konstrukcija (okov) mogu biti od: aluminijuma, plastike, metala, kombinacije gore navedenih materijala.

Na paleti imamo vise boja koje mozete uklopiti (u zavisnosti od boje stolarije) sa bojom fasade ili Vasim enterijerom. Ukoliko Vi zelite, a ima mogućnosti za to, možemo ih montirati tako da imaju i elektromotor, pa se vaš problem sa komandovanjem i rukovanjem roletnama svodi na minimum.

Boje roletni u našoj ponudi su sive, bijele i braon i to plastične i aluminijske lamele.

Zatvorene roletne djelujeu toploizolaciono tako što između prozora i roletne nastaje vazdušna podloga. Dodatna toplotna izolacija nastaje još i kroz ugrađenu izolacionu kajlu. Po studijama instituta Franhaufer moguće je smanjenje gubitka toplote i do 25%.

Rehau Comfort Design Plus ispunjava najnovije zahtjeve za toplotnu izolaciju na sonovu najstrožih podloga za proračun po DIN 4108-2, štede grijanje kao i troškove energije, a uz to čuvaju i okolinu.

 

Protivprovalna zaštita

Na današnjem porastu kriminaliteta u gradu i zemlji, posebno je važno osjećati se u kući udobno i sigurno. Dokazano je da zatvorene roeltne nude viskoku zaštitu od provale tako što su za počinioca dodatna prepreka. U kutiji je sadržana zapreka za podizanje i gurenje roletne tako da nepoželjni gosti ostaju vani.

Zaštita od zvuka, sunca i pogleda

Upotrebom teške folije za izolaciju postiže se posebna zaštita od zvukova i galame. Omogućena je zvučna izolacija do 4 stepena zaštite. Roletne možete podešavati po želji tako da zaštitite namještaj i pod od izblijeđivanja.

Kada je u pitanju rukovanje nudis se viskoki komfor. Za suštanje i podizanje roletni stoje Vam tri načina na raspolaganju:

kaiš, kurbla i elektro-motor.