Ulazna vrata zauzimaju važno mjesto u gradnji kuće. Kroz njih svakodnevno stupamo u kontakt sa vanjskim prostorom, kroz njih se ulazi u intimu našeg doma. Zato bi njima trebalo posvetiti naročitu pažnju kod planiranja. Pvc ulazna vrata bi trebala ispunjavati norme : estetska, dugovječnost-odnosno svi materijali bi trebali biti malo predimenzionirani kako bi sve funkcioniralo stabilno dugi niz godina, protuprovalni aspekt; ukrute po sredini vrata i protuprovalne sigurnosne brave, brtvljenje naročito sa donje strane vrata gdje je rizik od propuhivanja veći.

Mi vršino izradu ulaznih i pomoćnih vrata po mjeri koja se izrađuju ručno ili uz pomoć panela raznih boja i dezena. U svaka vrata je ugrađena sigurnosna brava protiv provale što povećava sigurnost vašeg objekta.

Veliki izbor ukrasnih panela sa različitim staklima po želji kupca i slagani modeli ulaznih vrata sa mogućnošću individualnog pristupa oblikovanja vrata prema vlastitom prostoru.

 

Čelična ojačanja koja se ugrađuju u vratna krila mogu biti do debljine 3mm osiguravajući pritom vrhunsku stabilnost elementa i sigurno sidrenje okova. Sustav dvije brtve garantuje otpornost na atmosferske utjecaje i maksimalnu zvučnu izolaciju. Kao i ostali proizvodi naglašeno su privlačnog dizajna dok se u kombinaciji s dekorativnim panelim te izborom boja mogu potpuno individualizirati i prilagoditi Vašim željama i potrebama. Osim ulaznih vrata s dekorativnim panelima u ponudi imamo i vrata izrađena kao kombinacija PVC profila, stakla najrazličijih vrsta i PVC panela prema odabranom rasteru.

Jednokrilna vrata

Optimalne dimenzije jednokrilnih vrata su od 1000 do 1100 mm (širina), od 2000 do 2100 mm (visina) bez nadsvjetla. Nadsvjetlo ima i mogućnost otvaranja kao obični kip-prozor ili ventus.

Dvokrilna vrata

Optimalne dimenzije dvokrilnih vrata su od 1400 do 1700 mm (širina) sa pomoćnim krilom, a od 1700 do 2000 mm (sirina) sa mogućnošću dva ista krila. Na raspolaganju vam je veliki izbor kvaka.

Neke od karakteristika naših vrata:

  • Mogućnost oblikovanja prema vašim željama i potrebama
  • Pouzdanost i postojanost dugi niz godina
  • Stabilnost
  • Visok sttepen zaštite od provale
  • Odlična toplinska i zvučna izolacija